13 juni 2024

Wonen met Stijl

Wonen in een Stijlvolhuis | Tips en Ideëen

Ardenner split heeft een hoge drukvastheid

De Ardenner split heeft een hoge drukvastheid, dit betekent dat de Ardenner erg goed bestand is tegen druk. Zo kun je met een vrachtwagen over de split rijden en het blijft nog steeds intact. Dat maak je niet vaak mee met vele splitsoorten, maar de Ardenner split kan dit gewoon aan! Ardenner split voor de beste prijs bij Siergrind33. Wanneer je de Ardenner split besteld bij Siergrind33 heb je deze binnen 1-3 werkdagen in huis. Je kunt de bestelde split op een gewenste locatie door de chauffeur laten neerleggen.

Siergrind33

Wanneer je kijkt naar grind en split zit er wel degelijk een verschil tussen deze stenen. Siergrind wordt gevormd door de natuur. Het grind is geslepen door het water en heeft hierdoor een ronde vorm gekregen. Split wordt niet zo gewonnen. Split wordt namelijk machinaal gemaakt. Stenen worden in grote brokken gedolven en vervolgens in het formaat, die nu aangeboden worden, gebroken. Hierdoor heeft split scherpere randen en ziet het qua vormgeving niet hetzelfde uit als grind. Split is leverbaar in verschillende formaten omdat de stukken rots worden gezeefd met verschillende afmetingen. Ook grind wordt in verschillende formaten gewonnen langs rivieren.

 

Om split aan te leggen is het aan te raden om, net als bij het grind, een antiworteldoek te gebruiken. De doek zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt zich door het split te maneuvreren. De antiworteldoek is in verschillende maten leverbaar. Leg de antiworteldoek, voordat je split gaat plaatsen, op de eindpunten vast. Zo zorg je ervoor dat het doek niet wegwaait wanneer je het grind gaat leggen. Meer tips of trucs over hoe je het best kiezelstenen kunt gaan plaatsen bekijk je op Siergrind33. Zij leggen je alles stapsgewijs uit zodat je een mooi eindresultaat in de tuin krijgt.