13 juni 2024

Wonen met Stijl

Wonen in een Stijlvolhuis | Tips en Ideëen

Vinden jullie deze loungebank ook zo mooi?

loungebank Moderne stijl

Vorige week ben ik online gaan zoeken naar een nieuwe loungebank! Natuurlijk zit het mooie zonnige weer er weer aan te komen en daar wil ik goed op voorbereid zijn. Een nieuwe loungebank was wel een must have voor in onze tuin, om daar straks lekker te kunnen genieten van het zonnetje!

Onze oude tuinstoelen kunnen eigenlijk wel weg, maar voor het koudere weer bewaar ik die nog even. Voor als er iemand even in de tuin moet zijn, tijdens het roken bijvoorbeeld. Zo hebben wij voor elke actie een geschikt meubel. Zowel binnen als buiten!

Ik kijk er heel erg naar uit wanneer wij de loungebanken binnen krijgen. Het kan nog even duren, want de echte bestelling hebben wij nog niet gedaan. Mijn man en ik zijn het niet eens over de kleur die wij graag willen namelijk. Beiden zijn wij erover uit dat wij een moderne tuinstijl aan willen houden, maar welke kleur past daar nou het beste bij?

Zelf vind ik een aarde kleur wel erg mooi; mijn man gaat liever voor grijs, wit of zwart! Misschien dat jullie hier nog goede ideeën voor hebben? Het meubel vinden wij in ieder geval wel allebei erg mooi!