13 juni 2024

Wonen met Stijl

Wonen in een Stijlvolhuis | Tips en Ideëen

Populaire composiet vensterbank

Populaire composiet vensterbank kleuren: Polare

Een composiet vensterbank bestelt u bij NATUURSTEENvakman.nl snel en voordelig online. Wij hebben een prachtige collectie marmer composiet vensterbanken samengesteld met een grote keuze op het gebied van kleuren / kleurtinten en afmetingen. Iedere vensterbank van composiet wordt in onze eigen zagerij vakkundig op maat gezaagd, secuur afgewerkt, goed verpakt en snel bij u thuisbezorgd. En dit geldt natuurlijk ook voor onze dorpels. In het geval van een ‘binnen dorpel’, heeft u ook de keuze uit natuursteen en composiet. Op het gebied van natuursteen dorpels bij NATUURSTEENvakman.nl heeft u de keuze uit topkwaliteit Belgisch hardsteen, en op het gebied van composiet bieden wij dezelfde ruime kleurkeuze in dorpels als bij vensterbanken. Nergens ontvangt u een composiet vensterbank of dorpel op maat voor deze prijs & binnen deze levertermijn. In een serie blogartikelen lichten wij diverse populaire kleuren toe. Ditmaal Polare, echt wit!

NATUURSTEENvakman

Een vensterbank composiet Polare.

 

Een prachtige vensterbank (voor binnen) van marmer composiet in de kleur Polare (wit). Polare is op het gebied van een ‘egale en homogene’ kleurtint een sprekend voordeel van de kleurmogelijkheden van marmercomposiet als materiaal. Een prachtige ‘strakke’ witte kleurtint met een hele lichte tekening. Een bijzondere kleurtint, ideaal geschikt voor een moderne en/of strakke interieurstijl. Deze vensterbank bestelt u bij NATUURSTEENvakman.nl direct online in een lengte (in een stuk!) tot maximaal 240 cm. Vul de gewenste lengte in en de exacte prijs wordt direct getoond!

 

Wat is (marmer)composiet eigenlijk?

 

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstoffen (pigmenten) en fijn gemalen natuursteen (marmer). De verhouding van natuursteen binnen composiet betreft ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst, uitgehard en uiteindelijk gepolijst. Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding biedt composiet veel keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er).