13 juni 2024

Wonen met Stijl

Wonen in een Stijlvolhuis | Tips en Ideëen

Bij Designtegels.be terecht voor een goede vloer

Wie reeds zijn woning heeft verbouwd weet maar al te goed dat de kosten hiervoor nogal hoog kunnen worden. Het mogen genieten achteraf van een prachtige nieuwe woning maakt het dan natuurlijk wel weer goed.logo_nl_BE

Voor wie nog druk bezig is met verbouwen heb ik iets nieuws, nou ja nieuws…..
Ikzelf ben namelijk terecht gekomen op de website van Designtegels.be. Hier heb ik namelijk prachtige tegels gevonden voor zowel de vloer als de muren. Tevens zijn de kosten bij hun een stuk lager als dat je elders tegen zult komen. Deze tegels zijn van hoogwaardig kwaliteit en dat merk je in het eindresultaat.

Echter is het wel zo dat het uitzoeken van goede tegels uit hun assortiment iets lastiger als dat ikzelf verwacht had. De keuze bij hun is groot genoeg waardoor ik meerdere tegels gevonden heb die ik graag als vloer wilde hebben. Ik moest uiteindelijk een keuze maken.1537_177x177

Té enthousiast!

Bij het zien van dé tegels die ik maar al te graag wilde hebben was ik spontaan verliefd. Bij Designtegels.be is het ook, naar mijn mening, erg gemakkelijk om online te bestellen. Het enige wat er gebeuren moet is het aantal vierkante meter door te geven en het bedrijf berekent de rest voor je!

1492_177x177

Mocht het zo zijn dat je het niet zult kunt waarmaken om de tegels te leggen bieden hun nog de mogelijkheid om er een bedrijf voor in te schakelen. Op de website van hun vindt je diverse bedrijven die al met enige regelmaat hebben gewerkt met de tegels van hun, ook deze keer is het geen probleem.