14 juli 2024

Wonen met Stijl

Wonen in een Stijlvolhuis | Tips en Ideëen

Vrijstaande pakketbrievenbussen voor jouw bedrijf aan huis

Wanneer je vaak pakketjes krijgt en je niet altijd de tijd hebt om op de pakketjes te wachten omdat je in een bespreking zit of de deur uit bent naar een klant dan is de vrijstaande pakketbrievenbussen een hele mooie oplossing voor jouw bedrijf.

Wat is een vrijstaande pakketbrievenbussen?

Dat lijkt ingewikkeld maar dat is het zeker niet. Het is een brievenbus die groot genoeg is om de pakketjes die jij krijgt daar in te doen. Deze brievenbus is ook nog eens voorzien van een handig slot. Hij kan ook dienen als brievenbus. Dan komt de overige brievenbuspost daar ook in. Je kunt deze vrijstaande pakketbrievenbussen ook bij de gewone brievenbus in de buurt plaatsen. Zo is de pakket brievenbus dus heel erg veelzijdig. Deze kan voor bedrijven gebruikt worden maar ook voor particulieren.

De pakketbrievenbussen zijn ook nog eens heel erg duurzaam en handig voor jezelf natuurlijk. Wat betreft de duurzaamheid komt dit omdat de postbodes benzine besparen. Wanneer ze veel pakketjes niet kunnen afleveren hoeven ze deze niet mee terug te nemen om later of bij een afvalpunt te laten bezorgen. Dat is dus een probleem dat volledig opgelost wordt met de vrijstaande pakketbrievenbussen

Voordelen van de pakketbrievenbussen

Aan de pakketbrievenbussen zitten nog wel een aantal voordelen. Je hoeft in elk geval niet de hele dag te wachten tot de postbode het pakketje brengt. Je kunt gewoon je afspraken inplannen en volbrengen. Je kunt ook met de pakketbrievenbussen pakketjes retour doen en een pakketje verzenden. De brievenbussen hebben een modern design en passen dan ook bij ieder gebouw. De pakketjes zijn ook nog eens veilig in deze brievenbussen. Je pakketje verdwijnt niet over de schutting of heg. En misschien is het grootste voordeel wel dat je bijdraagt aan duurzaamheid.

De pakketbrievenbussen van Esafe

Wanneer je een pakketbrievenbus van https://www.my-esafe.be/nl/ neemt is deze heel erg veilig en heb je veel keuzemogelijkheden om de juiste brievenbus te kiezen voor bij het pand. De mogelijkheden die er zijn bij de brievenbussen zijn:

●       Een vrijstaande brievenbus of niet: Wanneer je een vrijstaande pakketbrievenbus neemt kan je daar je pakketjes in kwijt maar ook de gewone post. Er is ook de mogelijkheid om een brievenbus voor aan de muur of poort te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om voor een inbouw optie te kiezen. Er is dan de mogelijkheid van een videofoon en pakketbrievenbus.

●       Modulair of simpel: Het maakt niet uit of je een enkele pakketbrievenbus of meerdere pakketbrievenbussen in de inkomhal wilt. Ook hier zijn weer opties voor. Voor je bedrijf kan je een modulaire constructie kiezen waarbij je de keuze hebt over het aantal postvakken en pakketbrievenbussen.

●       Connect functie: Hiermee kan je op afstand de brievenbus ontgrendelen en kan de postbode het pakketje achterlaten. Dit werkt allemaal met een app. Als de postbode aanbelt krijg je een seintje via de app. Wanneer het wenselijk is kan de videofoon en codeklavier toegepast worden. Je kunt dan met de smartpanel de poort of deur openen.