13 juni 2024

Wonen met Stijl

Wonen in een Stijlvolhuis | Tips en Ideëen

Voor iedere tuin geschikt

Of je nu een grote tuin aan de achterkant van je woning hebt, of aan de voorkant een klein gazon met een perkje moet leuke bloemen en planten. De eerste indruk van je tuin is altijd het gras, met Gras en Groen kunstgras heb je altijd een goede indruk. Voor een zeer aantrekkelijke prijs, geniet je jaren van een perfecte tuin in zomer en winter. Wat voor gras je ook wilt, je kunt kiezen uit een ruim assortiment aan grassoorten in verschillende prijsklassen. 

Specialist op locatie

Door de grote keus die je hebt bij Gras en Groen kunstgras is het misschien een beetje moeilijk kiezen, de specialist van het bedrijf komt op locatie om je de verschillende grassoorten te laten zien. Heb je een keus kunnen maken, dan wordt het kunstgras ingemeten zodat je er zeker van bent dat je een perfecte tuin krijgt. Laat je het gras leggen door de specialisten worden alle zorgen uit je handen genomen, voor een voordelige prijs kun je zorgeloos genieten van je grasveld.

Strakke moderne tuin

Met Gras en Groen kunstgras heb je binnen een dag een mooie strakke tuin, perfect als je met vlakken werkt in je tuin. Door de kantopsluitingen krijg je mooie strak afgewerkte vlakken, maar ook rondingen kunnen prachtig worden gemaakt met de kunststof afwerking van de kanten. Voor ieder soort tuin is het kunstgras geschikt, de combinatie van het soort gras en de lengte doet je versteld staan van de mogelijkheden. Wil je ook in een dag een schitterende tuin, kijk dan snel op de website van grasengroenkunstgras.be.