14 juli 2024

Wonen met Stijl

Wonen in een Stijlvolhuis | Tips en Ideëen

Een badkamermeubel met waskom kopen

Een badkamermeubel met waskom zorgt voor extra veel opbergruimte onder de wastafel. De waskom oogt erg luxe doordat deze mooi op het badkamermeubel is geplaatst. Door een badkamermeubel met waskom te kopen haal je een mooi meubel in huis waarbij je gelijk voorzien bent van een wastafel een opbergmeubel voor de badkamer. Hierdoor hoef je geen los meubel aan te schaffen voor onder de wastafel en weet je zeker dat alles mooi past en op elkaar aansluit. Het aanbod voor een badkamermeubel met waskom is zeer breed en je zult dan ook zien dat deze in alle stijlen en formaten worden aangeboden. Zo weet je zeker dat je een mooi model kunt vinden die prachtig zal staan in jouw badkamer. De waskom is in de meeste gevallen gemaakt van robuust natuursteen of van eikenhout. Dit voegt veel sfeer toe aan de badkamer. Ook kun je de waskom qua materialen afstemmen op het meubel welke ook van hout is of van kunststof. 

Diverse soorten, vormen en maten van waskommen

Een badkamermeubel met waskom komt in vele varianten. Hierin kun je de vorm en de maat van de waskom ook bepalen. Kies je voor een enkele waskom of juist voor een dubbele? Welke materialen kies je voor het meubelstuk en welke voor de waskom? Ook kun je gaan nadenken over de kleur van de kraan, zodat alles mooi bij elkaar aansluit. Een badkamermeubel met waskom is niet alleen praktisch maar vaak ook een pronkstuk van de badkamer. Door het brede aanbod heb je veel keuze uit diverse modellen, kleuren, stijlen en vormen. Zo kun je het meubel aan de muur hangen of kun je hem op de vloer neerzetten. Ook kun je kijken naar de juiste afmetingen zodat die perfect past in de badkamer. Neem eens een kijkje in diverse showrooms of op internet om het brede aanbod te bekijken aan badkamermeubels. Wie weet staat jouw droommeubel er ook tussen en kun je hier snel van genieten.

Maak het volledige plaatje helemaal compleet

Er komt meer kijken bij het kopen van een badkamermeubel met waskom dan alleen het uitzoeken van een meubel. Je kunt veel details zelf aanpassen om zo een badkamermeubel met waskom samen te stellen die helemaal aansluit bij jouw wensen en jouw smaak. Zo kies je voor het materiaal en de kleur van het meubel en kies je voor greeploze lades of lades met een greepje. Hierin heb je diverse keuzes als het om greepjes aankomt. Deze kun je bijvoorbeeld weer laten matchen met de kraan. Ook kies je het ontwerp en de kleur uit van de waskommen en het blad van het badkamermeubel. Op die manier stel je een meubel samen die perfect past in de badkamer. Houd hierbij ook rekening met de hoeveelheid opbergruimte die je krijgt met het meubel en of je het meubel aan de muur wilt laten hangen of dat die op de grond rust. Bij Douchezaak vind je een breed aanbod aan badkamermeubels en kun je advies en informatie inwinnen.